Περιγραφή
ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ: Η Απόλυτη Επιλογή για Το Ψήσιμο σας
ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ! Αν είστε λάτρης του ψησίματος, τότε γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε το σωστό εργαλείο για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Και αυτό το εργαλείο είναι η ανοξειδωτη σχάρα ψησίματος. Είναι η ιδανική επιλογή για ψήσιμο στην ανοιχτή φωτιά και στην ψησταριά.
Οι διαστάσεις της ανοξειδωτης σχάρας ψησίματος είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις:
- Διαστάσεις 48x36cm: Αυτή η μικρότερη έκδοση είναι ιδανική για μικρές οικογενειακές συγκεντρώσεις ή για όσους έχουν περιορισμένο χώρο για το ψήσιμο. Μπορείτε να ψήσετε μπριζόλες, λουκάνικα και λαχανικά με άνεση.
- Διαστάσεις 50x30cm: Αυτή η μεσαίου μεγέθους σχάρα είναι ιδανική για μια μεγαλύτερη ποικιλία στο ψήσιμο. Μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερες μπριζόλες, κοτόπουλο, ψάρια και πολλά άλλα στην επιφάνεια της.
- Διαστάσεις 60x30cm: Αυτή η μεγάλη σχάρα είναι ιδανική για μεγάλες ομάδες και εκδηλώσεις. Μπορείτε να προετοιμάσετε εντυπωσιακές γεύσεις και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με το ψήσιμο σας.
Περισσότερα αξεσουάρ για το BBQ μπορειτε να δειτε εδώ.
Περισσότερες φωτογραφίες από τα προιοντα μας εδώ.
Η ανοξειδωτη σχάρα ψησίματος είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και τις καιρικές συνθήκες. Είναι εύκολη στην καθαρισμό και τη συντήρηση, κάτι που την καθιστά μια μακροχρόνια επένδυση για όλους τους λάτρεις του ψησίματος.
ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ. Επιλέξτε τη διάσταση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και απολαύστε το ψήσιμο σας με τη σχάρα ψησίματος. Με αυτό το εργαλείο, τα γεύματά σας θα γίνουν ακόμα πιο νόστιμα και αξέχαστα.
Tips
Για να απολαύσετε νόστιμο ψήσιμο με μια μεταλλική σχάρα, ακολουθήστε αυτούς τους τρόπους:
- Επιλέξτε καλής ποιότητας κάρβουνα ή ξύλο ως πηγή θερμότητας.
- Προθερμάνετε τη σχάρα για να αποτρέψετε το “κόλλημα” του φαγητού.
- Aκολουθήστε τις οδηγίες για την απόσταση και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φαγητό (π.χ. λαχανικά, μπριζόλες).
- Χρησιμοποιήστε λάδι για να αποτρέψετε το “κόλλημα” και να προσδώσετε γεύση.
- Περιστρέψτε το φαγητό για ομοιόμορφο ψήσιμο.
- Παρακολουθήστε συνεχώς για να αποφύγετε το “κάψιμο”.
- Αφήστε το φαγητό να ξεκουραστεί λίγο πριν το σερβίρετε.
Καλά ψησίματα!!