Λιανική πώληση.

Εχει κάποια χρονιά που εχει αλλαξει η λιανικη πωληση των καυσόξυλων και πλεον γίνεται κατ’ όγκο. Αυτο συνεβη γιατί καποιοι ασυνείδητοι πωλητές ξυλείας κατάβρεχαν τα καυσόξυλα έτσι ώστε να βαρύνουν και να συμπληρώσουν τα κιλά. Το αποτέλεσμα ήταν ο αγοραστής να αγοράζει τελικά “νερό”! Με την πώληση κατ’όγκο, αυτός ο τρόπος απάτης εξουδετερώνεται σε σημαντικό βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι είτε τα ξύλα είναι στεγνά είτε βρεγμένα, ο καταναλωτής θα αγοράζει και θα πληρώνει την ίδια ποσότητα ξύλου.

 

Μονάδα μέτρησης

Η μονάδα μέτρησης είναι δυο:

  • το χωρικό κυβικό μέτρο στοιβαχτού (χωρικό m3 ή χ.κ.μ, στοιβαχτού) για τα τακτικά στοιβαγμένα καυσόξυλα,
  • το χωρικό κυβικό μέτρο χύδην (χωρικό m3 ή χ.κ.μ., χύδην) για τα καυσόξυλα που δεν είναι στοιβαγμένα.

Κέρδος του καταναλωτή.

Ο καταναλωτής μπορεί να ελέγχει μόνος του αν η ποσότητα που παραλαμβάνει είναι αυτή που εχει ζητήσει. Είτε είναι το προϊόν σε big bag (μεγαλοσακους) είτε είναι σε παλετα στοιβαγμένο. Ενώ στα μεγάλα φορτία που είναι χυμα, δεν μπορεί να ξέρει αν τα κιλα είναι αυτά που δείχνει το χαρτί ζυγίσματος, διότι το κάθε μέσω μεταφοράς εχει διαφορετικο βάρος. Οπότε μπορεί ανετα να «κλεψει» στο ζυγισμα!

Με αυτο τον τρόπο προφυλάσσονται οι καταναλωτές και είναι πιο ευκολο παραλάβουν οι σε καλύτερη κατάσταση καυσόξυλα.  Εφόσον οι προμηθευτες δεν έχουν κίνητρο για να παρέμβουν στο προϊόν!

H εταιρεια μας.

Η Timbers – Κουφουδακης προμηθεύει συνεχώς καυσόξυλα, με επαγγελματισμό, συνέπεια και πάντα στις σωστές ποσότητες. Η καλύτερη εποχή για την αγορα των καυσόξυλων σας είναι το καλοκαίρι καθως θα βρειτε πιο ευκολα ξερα και στεγνα ξυλα. Στο καταστημα μας προσπαθούμε ολο τον χρόνο να διατηρήσουμε την ποιότητα έχοντας όλα τα καυσόξυλα μας τοποθετημένα σε ειδικά υπόστεγα για την αποφυγή της υγρασίας.. Ετσι, ακόμα και τον χειμώνα, παραλαμβάνετε ξερα ξυλα σε αριστη ποιότητα.

Ελάτε να δείτε και να διαλέξτε τα καυσόξυλα που επιθυμείτε ώστε να τα αποκτήσετε έγκαιρα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο ξερά.